Suunnittelu
Korjausrakentaminen
28.11.2022
Lukuaika 1 min

Yksinkertaisempi hankesuunnittelu

FreeAir -ilmanvaihtojärjestelmän kanavointitarve on huomattavasti vähemmän kuin perinteisissä ilmanvaihtojärjestelmissä. Tämä yksinkertaistaa paloturvallisuustoimenpiteitä ja avaa uusia suunnitteluvaihtoehtoja.

Yleensä vain yksi ulkovaipan läpivienti asuntoa kohti, ei tuloilmakanavia, ei anturikaapeleita - freeAir-järjestelmä yksinkertaistaa suunnittelua ja asennusta huomattavasti uudisrakennuksissa ja saneeraushankkeissa.

Ei tuloilmakanavia

Järjestelmän avulla kokonaisia asuinhuoneistoja voidaan - koosta riippuen - tuulettaa vain yhden tai kahden ulkoseinäyksikön kautta. Poistoilmatilat, kuten kylpyhuoneet, liitetään suoraan yksikköön. Älykkään freeAir plus -siirtoyksikön ansiosta järjestelmään voidaan liittää lisää tuloilma-alueita ilman ilmanvaihtokanavia.

Vähemmän paloturvallisuustoimenpiteitä

Kalliita palokatkoja tai palopeltejä, ei tarvitse asentaa tai huoltaa. Tämä merkitsee huomattavia kustannussäästöjä monikerroksisissa rakennuksissa.

Moi! Kuten muutkin, käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.

Pyydä tarjous

Saat vastauksen kolmen arkipäivän kuluessa.
Täytä tarjouspyyntölomake