Pientalo
Uudisrakentaminen

Vapaa-ajan asunto jossa voi keskittyä nautintoon

Luonnon syleilyssä on helppo keskittyä olennaiseen, täysin automatisoitu talotekniikka on huolettomuuden salaisuus.

"Meille oli tärkeintä varmuus, että kaikki toimii silloinkin kun emme ole paikalla. FreeAir oli paras ilmanvaihtoratkaisu tätä ajatellen."

Kaarina
Omakotitalo
Uudisrakentaminen
asuntoa
28 m2
1
kpl freeAir 100 asennettu
kpl freeAir Plus asennettu

Painovoimainen ilmanvaihto päivitettiin lennossa:

Luonnonvaraiselle rinnetontille rakennettava ympärivuotinen 28m2:n vapaa-ajan asunto Turun saaristossa. Alkuperäisissä suunnitelmissa ilmanvaihto oli toteutettu painovoimaisesti.

“Alkuperäisissä suunnitelmissa energiatehokkuus ei ollut edes mielessämme, sillä painovoimaisella ilmanvaihdolla lämmitys heitetään harakoille. FreeAir -järjestelmän ansiosta saimme myös lämmöntalteenoton vähän niin kuin kaupan päälle.”

Energiatehokas ilmanvaihto toteutettiin ulkonäöstä tinkimättä:

FreeAir -järjestelmä ratkaisi minitalo-tyyppisen rakennuksen ilmanvaihtohaasteet käyttäjää tyydyttävällä tavalla, jossa muotoilu esitti tärkeää roolia koko projektin läpi. Täysin räätälöitävä FreeAir saatiinkin upotettua sisä- ja ulkotilojen estetiikkaan saumattomasti.

FreeAir 100 huolehtii rakennuksen raikkaasta sisäilmasta automaattisesti. Saunaa käyttäessä oleskelutilan huoneilman määrä lisääntyy samalla, kun FreeAir 100 poistaa kosteuden saunasta ja pesutilasta. Lisäksi ympärivuotiseen käyttöön tarkoitetussa rakennuksesssa lämmöntalteenotto lisää talon energiatehokkuutta.

Järjestelmässä on etävalvonta, jonka ansiosta käyttäjillä on reaaliaikainen tieto ilmanvaihdon toteutumisesta myös silloin, kun eivät ole paikalla.

"Olimme koko ajan yhtä mieltä, ettemme tingi estetiikasta missään vaiheessa. Vietämme paljon aikaa täällä, ja huonot ratkaisut jäisivät kaihertamaan. Nukumme myös samassa tilassa pääyksikön kanssa, joten hiljainen käynti oli vaatimuksena. Olemme jopa yllättyneitä kuinka hiljainen kone on. Saamme nauttia luonnon rauhasta."

Moi! Kuten muutkin, käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.