FreeAir 100

FreeAir 100 on pienikokoinen seinärakenteen sisälle asennettava IV-kone. Koneeseen on integroitu kahdeksan anturia huolehtimaan asunnon ilmanvaihdosta. 

A+ energiatehokkuusluokka
Energiatehokkuudesta huippuarvosana A+
Passiivitalosertifioitu komponentti.
Sertifioitu passiivitalokomponentti
Passiivitaloyhdistyksen komponenttiplakinto 2018
Tunnustettu edulliseksi ilmanvaihtoratkaisuksi
Innovatiivisen arkkitehtuurin voittaja 2019 logo
ICONIC AWARD 2019: innovatiivisen arkkitehtuurin muotoilupalkinto

FreeAir 100 mukautuu kahdeksan anturinsa avulla ilmanvaihdon tarpeisiin automaattisesti. Anturit havaitsevat esimerkiksi kasvavan CO2-määrän ja tehostaa ilmanvaihtoa. Ilmanlaadun ollessa hyvä se pienentää automaattisesti ilmanvaihdon tehoa samalla huolehtien riittävästä ilmankierrosta. Riittävästi raikasta ilmaa sisätiloissa tarpeen mukaan ilman ylimääräistä energiankulutusta. FreeAir takaa jatkuvasti terveellisen sisäilman ja säästää käyttö- ja lämmitysenergiaa.

Etupaneelit

FreeAir-ilmanvaihtoyksikön etupaneeli on n. A3-paperiarkin kokoinen ja voidaan räätälöidä jokaiseen tilaan sopivaksi. Lisäksi on saatavilla ääntä eristävä Basic-etupaneeli, freeAir III-etupaneeli sekä tehokkaimmin ääntä eristävä Premium-etupaneeli.

Vakiomallin etupaneeli

Basic -etupaneeli

Äänieristysarvo +3db

FreeAir III -etupaneeli

Äänieristysarvo +5db

Premium -etupaneeli

Äänieristysarvo +12db

FreeAir Connect - selainpohjainen etähallinta

Tietokone, tabletti ja älypuhelin joiden näytöllä näkyy FreeAir Connect-etäohjaus.

Sisäilmasi mittarit käden ulottuvilla

FreeAir Connectin avulla sinulla on aina yleiskatsaus sisä- ja ulkolämpötiloihin, kosteuteen, ilmanlaatuun, energiansäästöön ja suodattimien tilaan, vaikka olisit toisella puolella maailmaa. Värikoodit näyttävät yhdellä silmäyksellä, ovatko kaikki arvot kohdillaan.

FreeAir Connectin avulla voit lukea laitteen nykyisiä arvoja, sekä näyttää kaikki tallennetut, päivittäiset ja kuukausittaiset tiedot. Voit myös valita haluamasi mukavuustason tai tehostaa ilmanvaihtoa suoraan älylaitteestasi.

Raportointitoiminnon avulla palvelu- ja virheilmoitukset, kuten tiedot odottavasta suodattimen vaihdosta, lähetetään automaattisesti haluttuihin sähköpostiosoitteisiin. Tämä tarjoaa esimerkiksi vuokranantajille, loma-asuntojen tai hotellien omistajille ja  kiinteistöpäälliköille yksinkertaisen tavan saada tietoa laitteiden toiminnasta.

Korkean prioriteetin tietosuoja

Tietosuoja on ensisijaisen tärkeää. FreeAir 100 lähettää siksi kaikki anturien arvot ja energiatiedot salattuina. Tiedot voi lukea vain salasanan haltijat. Jos WiFi -toimintoa ei aktivoida, laite ei lähetä mitään tietoja missään olosuhteissa.

Pyydä tarjous

Saat vastauksen kolmen arkipäivän kuluessa.
Täytä tarjouspyyntölomake
Moi! Kuten muutkin, käytämme evästeitä sivuston käyttökokemuksen parantamiseen. Katso lisätietoja tietosuojakäytännöstämme.